برندگان جایزه «بهترین فیلم» در «جشنواره فیلم فیر» هندوستان (بخش دوم)

14 September 2021 - 00:00

هندوستان از معدود کشورهای آسیایی بود که در همان قرن بیستم، آغوش خود را به طور تمام و کمال به سمت مدیوم سینما باز کرد و از قابلیت‌های شگرف هنر هفتم، سال به سال و دهه به دهه در راستای اثرگذاری گسترده بر مخاطبان بومی و چندصدمیلیونی خود بهره برد. در واقع سینمای هندوستان با پیشرفت چشم‌گیر خود در عرصه تکنیک‌های سینمایی خصوصا در قرن بیست و یکم و با ساخت فیلم‌ها و داستان‌هایی که در آن اسطوره‌سازی بولدشده، توجه مفرط به احساسات‌گرایی و البته توأمان با يک تم همیشگیِ موزیکالِ سنتی و بومی‌شده‌، ذهن و قلب مخاطبانِ کثیرِ درون‌میهنیِ خود را تسخیر کرد و آن را با سینما جلو راند. این قدرت در همراهی مخاطب به اندازه‌ای بوده و هست که دیگر سینمای هند مختص به جمعیت یک میلیاردی خود نبوده و بر مردمان سایر کشورها نیز اثرگذاری داشته یا حداقل برای خود و ستارگان سینمای هند نام‌آوری و شهرت به ارمغان آورده است، به طوری که عنوان منتسب‌شده به صنعت فیلمسازی هندوستان یعنی «بالیوود» در مقابل صنعت فیلمسازی سینمای آمریکا یعنی «هالیوود» قرار گرفته است و حال دیگر سینمای هندوستان مخاطبان و طرفداران خاص خود را در اقصی نقاط جهان دارد.

در این بین سینمای هندوستان نیز از جشنواره‌های سالانه‌ی سینمایی بی‌نصیب نبوده است و تقریباً به موازات قدمت خود از اواسط قرن بیستم و از سال ۱۹۵۴ میلادی با جشنواره‌ای بومی با نام «جوایز فیلم‌فِیر» (FilmFare Awards) به تمامی آثار مهمی که در طول یک سال در سینمای بالیوود تولید می‌شود، واکنش نشان می‌دهد. جوایز فیلم‌فیر از اجتماع عموم مردم و کارشناسان سینمایی رأی‌گیری و انتخاب شده و همچنین تندیس این جوایز که به «بانوی سیاه» شهرت دارد، به بهترینِ هر بخش سینمایی اهدا می‌شود. اکنون در این مقاله قرار است تمامی آثاری که در قرن بیست و یکم (۲۲ فیلم)، مهم‌ترین جایزه‌ی اهدایی در جشنواره فیلم‌فیر یعنی جایزه «بهترین فیلم» را از آنِ خود کرده‌اند، در دو بخش به طور اجمالی به معرفی بپردازیم. برای مشاهده این فهرست با ما و ادامه این مطلب همراه باشید.

همچنین شما مخاطبان محترم می‌توانید، بخش اول این مقاله را در لینک مشخص شده مشاهده کنید. برندگان جایزه «بهترین فیلم» در «جشنواره فیلم فیر» هندوستان (بخش اول)

تندیس بانوی سیاه که به بهترین‌های جشنواره فیلم فیر هندوستان اهدا می‌شود

.

.

.

Dabangg – 2010 (Fearless)

نترس

نام فیلم: نترس

محصول: ۲۰۱۰ هندوستان

زبان: هندی

نمره IMDb : 6.2

ژانر: اکشن کمدی

جوایز: برنده جایزه «بهترین فیلم» در جشنواره فیر هندوستان

کارگردان: ابیناو کاشیاپ

بازیگران: سلمان خان / سوناکشی سینها / سنو سود / وینود خانا / دیمپل کاپادیا / انوپم کهیر / ارباز خان / اوم پوری

خلاصه داستان: چولبول پاندی (سلمان خان) پسری جوان است که با برادر ناتنی، ناپدری و مادرش در شهر «لاالگونج» زندگی می‌کنند. در بزرگسالی چولبول به خدمت نیروی پلیس درمی‌آید و همان زمان و در یک عملیات پلیسی عاشق دختری به نام «راجو پاندی» می‌شود. بعدها چولبول و راجو باهم ازدواج می‌کنند و به شهری جدید در هندوستان به نام «کانپور» منتقل می‌شوند و در آنجا قصد دارند زندگی خوبی را آغاز کنند اما در آن شهر اتفافات شرارت‌آمیزی مانند قتل، آدم ربایی و … رخ می‌دهد که زندگی آن‌ها را مورد تهدید قرار می‌دهد …

.

Zindagi Na Milegi Dobara – 2011 (Life will never come again)

زندگی دوباره به سراغتان نخواهد آمد

نام فیلم: زندگی دوباره به سراغتان نخواهد آمد

محصول: ۲۰۱۱ هندوستان

زبان: هندی

نمره IMDb: 8.2

ژانر: کمدی درام

جوایز: برنده جایزه «بهترین فیلم» در جشنواره فیر هندوستان

کارگردان: زویا اختر

بازیگران: هریتک روشن / کاترینا کایف / فرهان اختر / کالکی کوچلین / آبهای دئول

خلاصه داستان: آرجون (هرتیک روشن)، کبیر (آبهی دئول) و عمران (فرهان اختر) که از زمان دانشکده با هم قرار گذاشته بودند به مسافرت بروند بالاخره بعد از سال‌ها برای انجام آن به اسپانیا می‌روند. آنان با هم قرار گذاشته بودند که در این سفر هر کدام فعالیتی ماجراجویانه را انجام دهند، اما هرسه‌شان مشغله و دغدغه‌های ذهنی دارند؛ آرجون به شدت در کار خود غرق شده و تمام فکرش پول درآوردن است، کبیر تمام مشغله فکری‌اش این است که قرار است پس از سفر ازدواج کند و عمران که به ظاهر شاد و سرزنده است، غمی بزرگ در زندگی‌اش سایه افکنده. این سفر تحول بزرگی در زندگی این سه نفر ایجاد می‌کند و باعث می‌شود در زندگی خود تغییراتی ایجاد کنند …

.

Barfi – 2012

برفی

نام فیلم: برفی

محصول: ۲۰۱۲ هندوستان

زبان: هندی

نمره IMDb: 8.1

ژانر: کمدی درام

جوایز: برنده جایزه «بهترین فیلم» در جشنواره فیر هندوستان

کارگردان: انوراگ باسو

بازیگران: پریانکا چوپرا / رانبیر کاپور / ایلیانا دی‌کروز / اشیش ویدیارتی / جیشو سنگوپتا / روپا گانگولی

خلاصه داستان: برفی (رانبیر کاپور) یک جوان خوش‌خیال و جذاب است که ناشنوا بدنیا آمده است. مادرش در کودکیِ او از دنیا رفت و او با پدرش که به تنهایی با کار به عنوان یک راننده زندگی‌اش را می‌گذراند، بزرگ شده است. برفی در محله و شهرشان به عنوان یک دردسرساز شناخته می‌شود؛ مثلا چراغ‌های تیر برق را بریده، با افراد مختلف شوخی‌های رفتاری می‌کند و مدام با افسر پلیس محله‌شان در تعقیب و گریزی خنده‌دار وقت می‌گذراند. در ادامه برفی با دختری جوان و تحصیل‌کرده به نام «شروتی» آشنا می‌شود و به شدت به اون علاقه‌مند می‌شود، شروتی نیز متقابلاً به برفی علاقه‌مند می‌شود اما مادرش او را از پیشروی در رابطه با برفی بازمی‌دارد زیرا معتقد است زندگی با یک فرد معلول و ناشنوا بسیار دشوار است. شروتی نیز تحت تأثیر حرف‌های مادرش به طور تمام ارتباطش را با برفی قطع می‌کند اما در ادامه‌ی زندگیِ برفی، او اینبار با دختری به نام‌ «جیل میل» (پریانکا چوپرا) که مبتلا به بیماری اوتیسم هست، آشنا می‌شود …

.

Bhaag Milkha Bhaag – 2013 (Run Milkha Run)

بدو میلخا بدو

نام فیلم: بدو میلخا بدو

محصول: ۲۰۱۳ هندوستان

زبان: هندی

نمره IMDb: 8.2

ژانر: درام ورزشی / زندگی‌نامه‌ای (بیوگرافیکال)

جوایز: برنده جایزه «بهترین فیلم» در جشنواره فیر هندوستان

کارگردان: راکیش امپراکاش مهرا

بازیگران: فرهان اختر / سونام کاپور / میشا شفیع / دو گیل

خلاصه داستان: فیلم در المپیک تابستانی ۱۹۶۰ رم شروع می‌شود، که در آن میلخا سینگ (فرهان اختر) در رشته‌ی ورزشیِ دو ۴۰۰ متر شرکت می‌کند. هنگام مسابقه مربیِ میلخا از کنار زمین فریاد می‌زند «بدو میلخا بدو» و میلخا ناگهان یاد خاطرات کودکی‌اش می‌افتد و منجر به حواس‌پرتی وی و نهایتاً سقوط وی در رتبه چهارم می‌شود.‌ از اینجا به بعد فیلم در یک فلش‌بک روایت می‌شود و زندگی میلخا را از کودکی نشان می‌دهد. در کودکی میلخا یک هرج و مرج پیرامون تقسیم هند در سال ۱۹۴۷ پیش آمده که منجر به خشونت گسترده در پنجاب و کشته شدن والدین میلخا شد. در جوانی او به ارتش هندوستان می‌پیوندد که در آنجا به طور جد با استعداد دویدن خود آشنا می‌شود و …

.

Queen – 2013

ملکه

نام فیلم: ملکه

محصول: ۲۰۱۳ هندوستان

زبان: هندی

نمره IMDb: 8.2

ژانر: کمدی درام

جوایز: برنده جایزه «بهترین فیلم» در جشنواره فیر هندوستان

کارگردان: ویکاس باهل

بازیگران: کانگانا رانوت / راجکومار رائو / لیسا هایدون

خلاصه داستان: رانی مهرا (کانگانا رانوت) یک زن جوان پنجاپیِ پناهجو و در عین حال خوش‌اخلاق از دهلی است. یک روز قبل از عروسی‌اش، نامزد وی ویجی (راجکومار رائو) به او می‌گوید که دیگر تمایلی به ازدواج با او ندارد. ویجی توضیح می‌دهد که سبک زندگی‌اش پس از زندگی در خارج از کشور تغییر کرده است و عادات محافظه‌کارانه و سنتی رانی برای او مطابقت نادرستی خواهد داشت و نمی‌تواند با آن‌ها سازگاری داشته باشد. رانی که از این چرخش و تغییر ناگهانی ویجی در حیرت مانده است، خود را در اتاقش محبوس می‌کند. او پس از مدتی تصمیم می‌گیرد، زندگی‌اش را بهتر کنترل کند و از والدینش اجازه می‌گیرد تا به تنهایی در ماه عسل رزرو شده خود به پاریس و آمستردام برود …

Bajirao Mastani – 2015

باجیرو و مستانی

نام فیلم: باجیرو و مستانی

محصول: ۲۰۱۵ هندوستان

زبان: هندی

نمره IMDb: 7.2

ژانر: حماسی / تاریخی / رومانتیک

جوایز: برنده جایزه «بهترین فیلم» در جشنواره فیر هندوستان

کارگردان: سانجای لیلا بانسالی

بازیگران: رانویر سینگ / دیپیکا پادوکونه / پریانکا چوپرا / تانوی عظمی / میلیند سمان / ماهش مانجرکار / آدیتای پانچولی / راضا مراد

خلاصه داستان: در اوایل قرن هجدهم در هندوستان شاه چاتراپانی به یک پیشوا (وزیر) نیاز دارد. او باجیرو را انتخاب می‌کند. باجیرو طی سال‌ها در چهل نبرد جنگید و هیچ‌گاه شکست نخورد. او را مرد میدان جنگ می‌دانند. ده سال بعد از انتخاب او به عنوان وزیر حالا باجیرو زنی به نام کاشیبای اختیار کرده است. باجیرو در ماموریتی برای نابودکردن راهزنان به سیرونجان سفر می‌کند. در این سفر با دختری جنگجو آشنا می‌شود به نام مستانی. مستانی دختر شاه راج‌پوت است. باجیرو که تحت تاثیر جنگاوری مستانی قرار گرفته او را در لشگر خود می‌پذیرد. آن‌ها در جنگ پیروز می‌شوند. مستانی و باجیرو کم کم بهم علاقه مند شده و باجیرو خنجر خود را به مستانی هدیه می‌دهد که در آداب آن زمان به معنای خواستگاری است …

Dangal – 2016 (Wrestling)

نام فیلم: کُشتی (دنگل)

محصول: ۲۰۱۶ هندوستان

زبان: هندی

نمره IMDb: 8.4

ژانر: درام ورزشی / زندگی‌نامه‌ای (بیوگرافیکال)

جوایز: برنده جایزه «بهترین فیلم» در جشنواره فیر هندوستان

کارگردان: نیتش تیواری

بازیگران: عامر خان / ساکشی تنور / فاطمه ثنا شیخ / سانیا مالهورا

خلاصه داستان: ماهاویر سینگ پوگات (عامر خان) یک کشتی‌گیر سابق تیم ملی هندوستان به دلیل مشکلات زندگی در حالی‌که هیچ‌وقت نتوانسته به مدال طلا برسد، مجبور می‌شود از تشک کشتی خداحافظی کند. سال‌ها بعد در حالی‌که ازدواج می‌کند، آرزو دارد بتواند فرزندان پسرش را برای تبدیل‌شدن به یک کشتی‌گیر قهار آموزش بدهد اما همسر او فقط دختر بدنیا می‌آورد و او به کل امیدش را از دست می‌دهد، اما روزی فکری به سرش می‌زند که دو دختر بزرگش را کشتی‌گیر کند تا رویایش را به حقیقت تبدیل کنند؛ بنابراین دخترانش را به تمرینات سخت مشغول می‌کند و با پسران به کشتی گرفتن وادارشان می‌کند. از قضا دختر اول او گیتا کوماری همه پسران را شکست داد و در بزرگسالی نیز به تیم ملی کشتی زنان هندوستان راه یافت. مشکلات پدر و دختر زمانی شروع می‌شود که گیتا تحت تاثیر شرایط اردوی کشتی، تعالیم و راهنمایی‌های پدرش را فراموش می‌کند …

.

Hindi Medium – 2017

مدرسه هندی

نام فیلم: مدرسه هندی

محصول: ۲۰۱۷ هندوستان

زبان: هندی

نمره IMDb: 7.9

ژانر: کمدی درام

جوایز: برنده جایزه «بهترین فیلم» در جشنواره فیر هندوستان

کارگردان: ساکت چادهاری

بازیگران: عرفان خان / صبا قمر / دیپاک دوبریال / دیشیتا سهگال

خلاصه داستان: راج باترا (عرفان خان) و همسرش میتا باترا (صبا قمر) یک زن و شوهر ثروتمندِ هندی هستند. با وجود اینکه راج ثروتمند است اما چون در مدارس خصوصی درس نخوانده‌ است، سواد انگلیسی ندارد و میتا که نمی‌خواهد دخترشان پیا هم مثل پدرش شود، دنبال این است که فرزندش را در یک مدرسه خوب ثبت نام کند اما ثبت نام در مدارس خصوصی شرایط سختی دارد، برای همین آن‌ها تصمیم می‌گیرند تا به یک محله فقیرنشین بروند و با ایفای نقش یک خانواده فقیر بتوانند با استفاده از سهمیه فقرا در مدرسه ثبت نام کنند …

.

Raazi – 2018

راضی

نام فیلم: راضی

محصول: ۲۰۱۸ هندوستان

زبان: هندی

نمره IMDb: 7.8

ژانر: جاسوسی / مهیج

جوایز: برنده جایزه «بهترین فیلم» در جشنواره فیر هندوستان

کارگردان: میگنا گلزار

بازیگران: آلیا بات / ویکی کائوشال / راجیت کاپور / جایدیپ اهلاوات / سانجای سوری

خلاصه داستان: در سال ۱۹۷۱ و اوج جنگ بین دو کشور پاکستان و هندوستان، دختری جوان و بیست ساله به نام «سهمت» (آلیا بات) اهل هندوستان تصمیم می‌گیرد‌، به درخواست پدرش دانشگاه را رها کرده و با مردی از پاکستان ازدواج کند. اما هدف او از این ازدواج جز جاسوسی به نفع کشورش نیست. پیش از اعزامِ سهمت به پاکستان، او قرار است آموزش‌های لازم را برای شیوه درست جاسوسی پشت سر بگذارد و در این بین با خطرات و چالش‌های مهمی مواجه می‌شود …

.

Gully Boy – 2019

پسر خیابان

نام فیلم: پسر خیابان

محصول: ۲۰۱۹ هندوستان

زبان: هندی

نمره IMDb: 8.0

ژانر: درام / موزیکال

جوایز: برنده جایزه «بهترین فیلم» در جشنواره فیر هندوستان

کارگردان: زویا اختر

بازیگران: رانویر سینگ / آلیا بهات / کالکی کوچلین / پوچا گور / آکانشکا پوری / ایخلاقو خان / پدر سَفینا / علی عسگر / سودش لهری / ویجای وارما

خلاصه داستان: جوان ۲۲ ساله‌ای به نام مراد (رانویر سینگ) به همراه خانواده‌اش در شهرکی زاغه‌نشین روزگار فقیرانه‌ای می‌گذراند. مراد به موسیقی رپ علاقه زیادی دارد و گاهی برای دل خودش اشعاری می‌نویسد اما هیچ‌گاه به این فکر نیفتاده که خودش می‌تواند این شعرها را اجرا کند تا این که یک روز با ام‌سی شیر، یک رپر جوان، روبه‌رو می‌شود. ام‌سی، مراد را تشویق می‌کند که دست‌نوشته‌هایش را خودش اجرا کند و این آغاز مسیر رو به بالای مراد است که او را با وجود مخالفت‌های سرسختانه خانواده و از آن مهم‌تر، اوضاع و احوال بی‌رحمانه زندگی‌اش، تبدیل می‌کند به یک ستاره موفق رپ، ستاره‌ای با نام مستعار «گالی بوی» …

.

Thappad – 2020 (Slap)

سیلی

نام فیلم: سیلی

محصول: ۲۰۲۰ هندوستان

زبان: هندی

نمره IMDb: 6.8

ژانر: درام

جوایز: برنده جایزه «بهترین فیلم» در جشنواره فیر هندوستان

کارگردان: آنوباو سینها

بازیگران: کومود میشرا / پاوالی گولاتی / پاتاک شاه / تاپسی پانو

خلاصه داستان: آمریتا و ویکرام به خوبی و با خوشحالی ازدواج کرده‌اند. آمریتا یک زن زیبا و خانه‌دار است که روزهای خود را صرف مراقبت از ویکرام و خانه می‌کند. یک‌ روز آن‌ها برای جشن گرفتن ارتقای شغلی ویکرام که موجب نقل مکانشان به لندن می‌شود، مهمانی را در خانه برپا می‌کنند. در مهمانی، ویکرام مطلع می‌شود که ارتقای شغلی او توسط یکی از آشنایان رئیسش به خطر افتاده است، به همین دلیل او با رئیسش (راجانس) که در مهمانی حضور داشته درگیر و گلاویز می‌شود، وقتی‌که همسرش آمریتا سعی ‌می‌کند بحث و دعوا را آرام کند و آن‌ها را از هم جدا کند، ویکرام در مقابل همه به او یک سیلی می‌زند. این حادثه آمریتا را از نظر روحی متزلزل می‌کند. او شروع به درک تمام چیزهای ناعادلانه‌ای می‌کند که قبلاً نادیده گرفته بود. علاوه بر این، ویکرام از پاسخگویی در مورد اقدامات خود خودداری می‌کند و اظهار می‌کند که اوست که همچنان ناراحت است و مورد ظلم واقع شده و همچنین می‌گوید این حوادث امری طبیعی در یک زندگی زناشویی محسوب می‌شود …

.

در پایان هرچند که سایت IMDb به خودی خود ملاک و برتری خاصی از نظر ارزش‌‌گذاری نسبت به سایر سایت‌های مشابه، مجلات سینمایی، نمرات منتقدان یا حتی نمرات شخصی هر مخاطب سینما ندارد اما از آنجایی که یکی از بزرگترین سایت‌های سینمایی برای گردآوری نظرات و نمرات مخاطبین می‌باشد، در اینجا جهت نگاه بهترِ شما مخاطبین، تمامی فیلم‌های این مقاله را که در سایت IMDb ارزش‌گذاری شده‌اند به ترتیب از بالاترین نمره فهرست کرده‌ایم: (البته لازم به ذکر است، از آنجایی که آثار معرفی شده در این پرونده مربوط به سینمای کشور هندوستان می‌باشد، و به دلیل مخاطبانِ بومی بسیاری که این کشور دارد، نمرات معمولا بالای آثار هندی در سایت IMDb آنچنان نماینگر ارزش‌گذاریِ مخاطبان جهانی این سایت نیست.)

8.4- Dangal – 2016 (Wrestling)

8.2- Zindagi Na Milegi Dobara – 2011 (Life will never come again)

8.2- Bhaag Milkha Bhaag – 2013 (Run, Milkha, run)

8.2- Queen – 2013

8.1- Barfi – 2012

8.0- Gully Boy – 2019

7.9- Hindi Medium – 2017

7.8- Raazi – 2018

7.2- Bajirao Mastani – 2015

6.8- Thappad – 2020 (Slap)

6.2- Dabangg – 2010 (Fearless)

همچنین تمامی آثاری که در قرن بیست و‌ یکم (شامل ۲۲ فیلم) برنده جایزه «بهترین فیلم» در جشنواره فیلم‌فیرِ هندوستان شده‌اند که البته نیز در این دو بخش به معرفی‌شان پرداختیم، از نظر بالاترین نمره در سایت IMDb فهرست کرده‌ایم که به این صورت است:

8.4- Taare Zameen Par – 2007 (Stars on Earth)

8.4- 3 Idiots – 2009

8.4- Dangal – 2016 (Wrestling)

8.2- Black – 2005

8.2- Zindagi Na Milegi Dobara – 2011 (Life will never come again)

8.2- Bhaag Milkha Bhaag – 2013 (Run, Milkha, run)

8.2- Queen – 2013

8.1- Lagaan – 2001

8.1- Rang De Basanti – 2006 (Paint it saffron)

8.1- Barfi – 2012

8.0- Gully Boy – 2019

7.9- Hindi Medium – 2017

7.8- Raazi – 2018

7.8- Veer-Zaara – 2004

7.6- Jodhaa Akbar – 2008

7.6- Devdas – 2002

7.5- Hum Dil De Chuke Sanam – 1999 (I have

given my heart away, darling)

7.2- Bajirao Mastani – 2015

7.1- Koi… Mil Gaya – 2003 (I Have Found Someone)

6.9- Kaho Naa… Pyaar Hai – 2000 (Say It… You’re In Love)

6.8- Thappad – 2020 (Slap)

6.2- Dabangg – 2010 (Fearless)

.

فهرست کارگردانانی که فیلم‌شان بیشترین موفقیت را در برنده‌شدن جایزه «بهترین فیلم» در جشنواره فیلم‌فیر هندوستان داشته‌ است: (در قرن ۲۱)

سانجای لیلا بانسالی 4 بار (من قلبم را برای محبوبم‌می‌فرستم ۱۹۹۹ / دیوداس ۲۰۰۲ / سیاه ۲۰۰۵ / باجیرو و مستانی ۲۰۱۵)

راکیش روشن 2 بار (بگو عاشقم هستی ۲۰۰۰ / یکی را پیدا کردم ۲۰۰۳)

آشتوش گواریکر 2 بار (باج ۲۰۰۱ / جودا اکبر ۲۰۰۸)

زویا اختر 2 بار (زندگی دوباره به سراغتان نخواهد آمد ۲۰۱۱ / پسر خیابان ۲۰۱۹)

راکیش آمپرکاش مهرا 2 بار (زعفرانی رنگش‌ کن ۲۰۰۶ / بدو میلخا بدو ۲۰۱۳)

یاش چوپرا 1 بار (ویر زارا ۲۰۰۴)

عامر خان 1 بار (ستاره‌های روی زمین ۲۰۰۷)

راجکومار هیرانی 1 بار (سه احمق ۲۰۰۹)

ابیناو کاشیاپ 1 بار (نترس ۲۰۱۰)

انوراگ باسو 1 بار (برفی ۲۰۱۲)

ویکاس باهل 1 بار (ملکه ۲۰۱۳)

نیتش تیواری 1 بار (دنگل ۲۰۱۶)

ساکت چادهاری 1 بار (مدرسه هندی ۲۰۱۷)

میگنا گلزار 1 بار (راضی ۲۰۱۸)

آنوباو سینها 1 بار (سیلی ۲۰۲۰)

سانجای لیلا بانسالی موفق‌ترین کارگردان در قرن ۲۱ محسوب می‌شود که توانسته ۴ بار با فیلم‌های من قلبم را برای محبوبم‌می‌فرستم ۱۹۹۹ دیوداس ۲۰۰۲ سیاه ۲۰۰۵ باجیرو و مستانی ۲۰۱۵ جایزه بهترین فیلم را درجشنواره فیلم فیر هندوستان به‌دست آورد

.

فهرست بازیگرانِ مردِ نقش اولی که فیلم‌شان بیشترین موفقیت را در برنده‌شدن جایزه «بهترین فیلم» در جشنواره فیلم‌فیر هندوستان داشته‌ است: (در قرن ۲۱)

عامر خان 5 بار (باج ۲۰۰۱ / زعفرانی رنگش کن ۲۰۰۶ / ستاره‌های روی زمین ۲۰۰۷ / سه احمق ۲۰۰۹ / دنگل ۲۰۱۶)

هریتک روشن 4 بار (بگو عاشقم هستی ۲۰۰۰ / یکی را پیدا کردم ۲۰۰۳ / جودا اکبر ۲۰۰۸ / زندگی دوباره به سراغتان نخواهد آمد ۲۰۱۱)

شاهرخ خان 2 بار (دیوداس ۲۰۰۲ / ویر زارا ۲۰۰۴)

سلمان خان 2 بار (من قلبم را برای محبوبم‌ می‌فرستم ۱۹۹۹ / نترس ۲۰۱۰)

رانویر سینگ 2 بار (باجیرو و مستانی ۲۰۱۵ / پسر خیابان ۲۰۱۹)

آمیتاب باچان 1 بار (سیاه ۲۰۰۵)

رانبیر کاپور 1 بار (برفی ۲۰۱۲)

فرهان اختر 1 بار (بدو میلخا بدو ۲۰۱۳)

راجکومار رائو 1 بار (ملکه ۲۰۱۳)

عرفان خان 1 بار (مدرسه هندی ۲۰۱۷)

ویکی کائوشال 1 بار (راضی ۲۰۱۸)

عامر خان موفق‌ترین بازیگر مرد اصلی در حشنواره فیلم فیر هندوستان می‌باشد که توانسته است در قرن ۲۱ پنج بار در فیلم‌های باج ۲۰۰۱ زعفرانی رنگش کن ۲۰۰۶ ستاره‌های روی زمین ۲۰۰۷ سه احمق ۲۰۰۹ دنگل ۲۰۱۶ نقش‌آفرینی کند که این پنج فیلم موفق به کسب جایزه بهترین فیلم در جشنواره فیلم فیر شده‌اند
برچسب‌ها: ، ،

مطالب جنجالی

Sorry. No data so far.

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

Your email address will not be published.