برندگان جایزه «تندیس زرین» بهترین فیلم در جشنواره «جشن خانه سینما ایران» (بخش دوم)

22 September 2021 - 18:00

«جشن سینمای ایران» یا «جشن خانه سینما ایران» یک جشنواره سینمایی است که تحت نهاد «خانه سینما» که بزرگ‌ترین نهاد صنفی سینماگران ایران است، فعالیت می‌کند و نخستین بار از سال ۱۳۷۶ شمسی هرساله به بهترین‌های رشته‌های مختلف سینمایی که توسط اهالی سینما قضاوت می‌شود، تندیس شایستگی (تندیس زرین) اهدا می‌کند. می‌توان جشنواره «جشن خانه سینما‌ ایران» را پس از جشنواره بین‌المللیِ فیلم فجر، دومین جشنواره مهم سینمایی در ایران محسوب کرد که در تابستان هر سال و اغلب در روز ۲۱ شهریور‌ ماه‌ که مصادف با «روز‌ ملی سینما» در ایران است، در مکان‌های تاریخی و فرهنگی شهر تهران (برج میلاد، تالار وحدت، عمارت مسعودیه، باغ ملی تهران و …) برگزار می‌شود. البته لازم به ذکر است که در سال‌هایی این جشنواره برگزار نشده است مانند سال‌های ۱۳۸۸ یا سال‌های ۱۳۹۱ تا ۱۳۹۳ که خبر از انحلال نهاد خانه سینما به گوش می‌رسید -که نهایتاً بعد از دو سال به کار خود ادامه داد- یا همین سال گذشته در ۱۳۹۹ که به دلیل پاندمیِ جهانی بیماری کرونا این جشنواره برگزار نشد. همچنین نیز جدیدترین خبرها حاکی از آن دارد که این جشنواره قرار است با تغییر نام به «آیین تشویق آثار برگزیده سینمای ایران» در مهر ماه امسال، بیست و دومین دوره آن برگزار شود.

حال قرار است در دو مقاله و بخش تمامی فیلم‌هایی که توانسته‌اند جایزه «تندیس زرین» بهترین فیلم را در جشنواره «جشن خانه سینما ایران» از آنِ خود کنند، به طور اجمالی برای شما مخاطبان معرفی کرده و به اشتراک بگذاریم. برای مشاهده‌ی شناسنامه‌ی کلی این آثار برگزیده با ادامه این متن همراه باشید.

همچنین شما‌ مخاطبین محترم می‌توانید بخش اول این مقاله‌ را در لینک مشخص شده مشاهده فرمایید. برندگان جایزه «تندیس زرین» بهترین فیلم در جشنواره «جشن خانه سینما ایران» (بخش اول)

.

.

.

تقاطع

نام فیلم: تقاطع

محصول: ۱۳۸۴ ایران (۲۰۰۶)

زبان: فارسی

نمره IMDb: 5.9

ژانر: درام

جوایز: برنده «تندیس زرین» بهترین فیلم در جشنواره «جشن خانه سینما ایران» / نامزد «سیمرغ بلورین» بهترین فیلم در جشنواره «فیلم فجر»

کارگردان: ابوالحسن داوودی

بازیگران: فاطمه معتمدآریا / بهرام رادان / بیژن امکانیان / باران کوثری / سروش صحت / مجید مظفری / رضا رادمنش

خلاصه داستان: دکتر مینو رحمانی (فاطمه معتمدآریا) متخصص زنان و زایمان، شوهرش مرده‌ است و در حالی که قصد دارد با داریوش (مجید مظفری) ازدواج کند، نگران تنها فرزندش امیر (علیرضا حسینی) است. از سوی دیگر امیر بیشتر اوقات خود را با پدرام (بهرام رادان) که یکی از دوستان هم‌دوره دانشگاهی‌اش است می‌گذراند. در یکی از روزها، پدرام که فرد مرفهی است، به اتفاق امیر برای خوشگذرانی و شب‌نشینی از خانه خارج می‌شوند، اما در مسیر به دلیل سرعت غیرمجاز پدرام، اتومبیل دیگری دچار حادثه شده و منجر به مرگ دو نفر به نام بهناز و مهسا می‌شود. در تقاطع، حول و حوش دکتر مینو رحمانی، امیر، بهناز و مهسا آدم‌های دیگری حضور دارند که به نوعی با تقاطعی بزرگ در زندگی روبه‌رو شده‌اند و تقاطع حوادث، زندگی آدم‌های بسیاری را تغییر می‌دهد …

.

اتوبوس شب

نام فیلم: اتوبوس شب

محصول: ۱۳۸۵ ایران (۲۰۰۷)

زبان: فارسی

نمره IMDb: 6.7

ژانر: درام جنگی

جوایز: برنده «تندیس زرین» بهترین فیلم در جشنواره «جشن خانه سینما ایران» / نامزد «سیمرغ بلورین» بهترین فیلم در جشنواره «فیلم فجر»

کارگردان: کیومرث پوراحمد

بازیگران: خسرو شکیبایی / محمدرضا فروتن / الناز شاکردوست / کوروش سلیمانی / امیرمحمد زند / مهرداد صدیقیان / احمد کاوری

خلاصه داستان: فیلم داستان رزمنده‌ای نوجوان به نام عیسی (مهرداد صدیقیان) است که مامور می‌شود تا با همراهی همرزمش، عماد (امیر زند) -که او را پس از سال‌ها دیده است- گروهی از اسیران عراقی را با اتوبوس کهنه‌ای که راننده‌ی آن شخصی به نام عمو رحیم (خشرو شکیبایی) است -که حوصله‌ی هم‌صحبتی با سایرین را ندارد- به پشت خطوط مقدم منتقل کند اما در این راه با مخاطراتی مواجه می‌شوند از جمله تعداد زیاد اسیران جنگی درحالی‌که عیسی و عماد و عمو رحیم فقط سه نفراند …

.

فرزند خاک

نام فیلم: فرزند خاک

محصول: ۱۳۸۶ ایران (۲۰۰۸)

زبان: فارسی

نمره IMDb: 6.2

ژانر: درام

جوایز: برنده «تندیس زرین» بهترین فیلم در جشنواره «جشن خانه سینما ایران»

کارگردان: محمدعلی باشه‌آهنگر

بازیگران: شبنم مقدمی / مهتاب نصیرپور / حسين باشه آهنگر / قاسم زارع / حمید ابراهیمی

خلاصه داستان: «فرزند خاک» راوی بخش‌هایی ناگفته یا کمتر گفته‌شده از دفاع مقدس است. روایت انتظاری است که در این فیلم شکل متفاوتی دارد. یعنی منتظر ساکن نمی‌ماند، بلکه برای پایان‌دادن به انتظارش، خود به جستجوی گمشده‌اش می‌رود و تا کامش برنمی‌آید، دست از طلب برنمی دارد. «فرزند خاک» داستان زنی به نام مینا، همسر یک شهید است که پس از گذشت سال ها از شهادت شوهرش، برای یافتن او به کردستان عراق سفر می‌کند. فیلم در این سفر واقعیاتی را درباره مناطق جنگی غرب، تفحص شهدا، کردهای عراقی و وضعیت امروز عراق ترسیم می‌کند …

.

درباره الی

نام فیلم: درباره الی

محصول: ۱۳۸۷ ایران (۲۰۰۹)

زبان: فارسی

نمره IMDb: 8.0

ژانر: درام

جوایز: برنده «تندیس زرین» بهترین فیلم در جشنواره «جشن خانه سینما ایران» / نامزد «سیمرغ بلورین» بهترین فیلم در جشنواره «فیلم فجر» / نامزد جایزه «خرس طلایی» در فستیوال برلین

کارگردان: اصغر فرهادی

بازیگران: گلشیفته فراهانی / ترانه علیدوستی / شهاب حسینی / مانی حقیقی / مریلا زارعی / پیمان معادی / احمد مهران‌فر / رعنا آزادی‌ور / صابر ابر

خلاصه داستان: داستان فیلم روایت‌گر زندگی چند خانواده است که برای گذراندن تعطیلات به شمال کشور سفر کرده‌اند. دوستانِ احمد (شهاب حسینی) که پس از سال‌ها زندگی در آلمان به ایران بازگشته، در تلاش هستند تا همسری را برای او بیابند. به همین خاطر، مربی مهدکودکی به نام «اِلی» (ترانه علیدوستی) با دعوت سپیده (گلشیفته فراهانی)، به همراه دیگران به این سفر آمده‌ است، امّا پس از ناپدیدشدن الی در ساحل دریا، ماجرا به تراژدی تبدیل می‌شود و هر کس در مورد این مسئله به قضاوت پرداخته و دیگری را مقصر می‌داند. تا آن‌جا که جمع به خاطر منافع خود زمانی‌که نامزد جستجوگر الی در پی او از راه می‌رسد از حمایت الی دست کشیده و سپیده را مجاب می‌نماید که در مورد الی حرف‌های نادرست و دروغ‌های کوچکی بگوید؛ دروغ‌هایی که تبدیل به فاجعه می‌شوند …

.

جدایی نادر از سیمین

نام فیلم: جدایی نادر از سیمین (یک جدایی)

محصول: ۱۳۹۰ ایران (۲۰۱۱)

زبان: فارسی

نمره IMDb: 8.3

ژانر: درام

جوایز: برنده جایزه «بهترین فیلم خارجی زبان» در آکادمی اسکار / برنده جایزه «بهترین فیلم خارجی زبان» در آکادمی گلدن‌گلوب/ کاندید جایزه «بهترین فیلم خارجی زبان» در آکادمی بفتا / برنده جایزه «خرس طلایی» در فستیوال برلین / برنده «تندیس زرین» بهترین فیلم در جشنواره «جشن خانه سینما ایران» / نامزد «سیمرغ بلورین» بهترین فیلم در جشنواره «فیلم فجر»

کارگردان: اصغر فرهادی

بازیگران: لیلا حاتمی / پیمان معادی / شهاب حسینی / ساره بیات / سارینا فرهادی / بابک کریمی / علی‌اصغر شهبازی / کیمیا حسینی / حمید جانانه / شیرین یزدان‌بخش / مریلا زارعی

خلاصه داستان: سیمین (لیلا حاتمی) می‌خواهد به‌همراه همسرش نادر (پیمان معادی) و دخترش ترمه (سارینا فرهادی) از ایران برود و همهٔ مقدمات این کار را فراهم کرده. اما نادر نمی‌خواهد پدرش را که از بیماری آلزایمر رنج می‌بَرَد تنها رها کند. این اختلافات باعث می‌شود سیمین از دادگاه درخواست طلاق کند، اما دادگاه درخواستش را در مورد حضانت فرزندش رد می‌کند و مجبور می‌شود به خانهٔ پدرش برگردد. ترمه تصمیم می‌گیرد پیش پدرش نادر بماند به امید اینکه مادرش سیمین پیش آن‌ها برگردد. نادر نمی‌تواند از عهدهٔ مراقبت از پدرش برآید؛ پس برای این کار یک مستخدم به نام راضیه (ساره بیات) استخدام می‌کند. این زن جوان که باردار است این کار را بدون اطلاع همسرش حجت (شهاب حسینی) قبول کرده‌ است. یک روز نادر به خانه برمی‌گردد و پدرش را در حالی که دستش با روسری به تخت بسته شده و از روی تخت به زمین افتاده و تنها رهاشده می‌بیند. وقتی راضیه به خانه برمی‌گردد دعوای شدیدی درمی‌گیرد که عواقب تراژیک آن نه‌ تنها زندگی نادر را زیر و رو می‌کند، بلکه تصویر دخترش از او را دستخوش تغییر می‌سازد. راضیه به‌دلیل مرگ جنینش به بیمارستان منتقل می‌شود. او و همسرش دلیل مرگ جنین را هل‌داده‌شدن توسط نادر می‌دانند و از نادر شکایت می‌کنند و …

.

ملکه

نام فیلم: ملکه

محصول: ۱۳۹۰ ایران (۲۰۱۲)

زبان: فارسی

نمره IMDb: 6.5

ژانر: درام جنگی

جوایز: برنده «تندیس زرین» بهترین فیلم در جشنواره «جشن خانه سینما ایران» / نامزد «سیمرغ بلورین» بهترین فیلم در جشنواره «فیلم فجر»

کارگردان: محمدعلی باشه‌آهنگر

بازیگران: حمیدرضا آذرنگ / میلاد کی‌مرام / حسین باشه آهنگر / هومن برق نورد / همایون ارشادی / مالک سراج / مهدی سلطانی / مصطفی زمانی

خلاصه داستان: فیلم ملکه داستان دیده‌بانی به نام سیاوش (میلاد کی‌مرام) می‌پردازد که به دنبال فرصتی است تا توانایی‌های خود را نشان دهد. او یک برج پالایشگاه (پالایشگاه آبادان) را برای دیده‌بانی انتخاب می‌کند که بر حیاتی‌ترین مختصات و جایگاه‌های دشمن احاطه دارد. داشتن چنین دیدگاهی یک فرصت طلایی برای جبهه خودی به وجود می‌آورد، اما با اولین تلفاتی که از دشمن می‌گیرد و ورود شخصیت خیالی داستان (با بازی مصطفی زمانی) که جمشید نام دارد، تردیدها آغاز می‌شود. به یکباره این قدرت مطلق برای کشتن انسان‌ها برای سیاوش ترسناک می‌شود. جمله طلایی فیلم ملکه روایت زنبورهایی است که نیش می‌زنند با آن که می‌دانند می‌میرند چرا که خانه از جان برای‌شان با ارزش‌تر است …

.

چند متر مکعب عشق

نام فیلم: چند متر مکعب عشق

محصول: ۱۳۹۲ ایران / افغانستان (۲۰۱۴)

زبان: فارسی / فارسی دری

نمره IMDb: 7.1

ژانر: درام

جوایز: برنده «تندیس زرین» بهترین فیلم در جشنواره «جشن خانه سینما ایران»

کارگردان: جمشید محمودی

بازیگران: ساعد سهیلی / حسیبا ابراهیمی / نادر فلاح / علیرضا استادی / مسعود میرطاهری / افشین سلیمان‌پور / کاظم علیزاده

خلاصه داستان: عبدالسلام (نادر فلاح) که یک مهاجر افغان است، به همراه دخترش مرونا (حسیبا ابراهیمی) در یک کارگاه مشغول کار و زندگی است. عشقی در راه است عشق صابر (ساعد سهیلی) به مرونا، بعد از مدتی که مرونا قصد رفتن از ایران را دارد، صابر بالاخره موضوع را با عبدالسلام در میان می‌گذارد و با مخالفت شدید او مواجه می‌شود. در پایان زمانی که صابر و مرونا در کانتینر کهنه همیشگی قرار گذاشتند تا چاره‌ای پیدا کنند ناگهان متوجه می‌شوند که کانتینر در حال پرس شدن است …

.

ایستاده در غبار

نام فیلم: ایستاده در غبار

محصول: ۱۳۹۴ ایران (۲۰۱۶)

زبان: فارسی

نمره IMDb: 6.9

ژانر:‌ مستند جنگی

جوایز: برنده «تندیس زرین» بهترین فیلم در جشنواره «جشن خانه سینما ایران» / برنده «سیمرغ بلورین» بهترین فیلم در جشنواره «فیلم فجر»

کارگردان: محمدحسین مهدویان

بازیگران: هادی حجازی‌فر / امیرحسین هاشمی / ابراهیم امینی / عماد محمدی / سوده ازقندی

خلاصه داستان: فیلم «ایستاده در غبار» روایتى است از زندگى احمد متوسلیان پسر بچه گوشه گیرِ یک شیرینى فروشِ اسم و رسم دار تهرانى که تبدیل به فرمانده مشهور در سال هاى جنگ ایران و عراق مى‌شود که باید در دروازه‌های خرمشهر با دشمن بجنگند. اما سرنوشت او فرسنگ‌ها دورتر از مرزهای ایران رقم می‌خورد …

.

فروشنده

نام فیلم: فروشنده

محصول: ۱۳۹۴ ایران / فرانسه (۲۰۱۶)

زبان: فارسی

نمره IMDb: 7.7

ژانر: درام

جوایز: برنده جایزه «بهترین فیلم خارجی زبان» در آکادمی اسکار / کاندید جایزه «بهترین فیلم خارجی زبان» در آکادمی گلدن‌گلوب / کاندید جایزه «بهترین فیلم خارجی زبان» در آکادمی بفتا / کاندید جایزه «نخل طلایی» در فستیوال کن / برنده «تندیس زرین» بهترین فیلم در جشنواره «جشن خانه سینما ایران»

کارگردان: اصغر فرهادی

بازیگران: شهاب حسینی / ترانه علیدوستی / بابک کریمی / مینا ساداتی / مهدی کوشکی / فرید سجادی حسینی / احترام برومند

خلاصه داستان: رعنا (ترانه علیدوستی) و عماد (شهاب حسینی) زن و شوهری جوان هستند که در حال اجرای تئاتری بر اساس نمایشنامه مرگ فروشنده نوشته آرتور میلر می‌باشند. آن‌ها به علت نشست زمین مجبور می‌شوند به اجبار، خانه خود را ترک کنند و به اصرار یکی از دوستانشان به نام بابک به خانه‌ای اسباب‌کشی می‌کنند که پیش‌تر زنی بدکاره به نام «آهو» در آن ساکن بوده‌ است. ابتدا همه چیز خوب پیش می‌رود ولی وقایع بعدی به بحرانی غیرقابل کنترل ختم می‌شود …

.

بدون تاریخ بدون امضاء

نام فیلم: بدون تاریخ، بدون امضاء

محصول: ۱۳۹۵ ایران (۲۰۱۷)

زبان: فارسی

نمره IMDb: 7.2

ژانر: درام

جوایز: برنده «تندیس زرین» بهترین فیلم در جشنواره «جشن خانه سینما ایران» / نامزد «سیمرغ بلورین» بهترین فیلم در جشنواره «فیلم فجر»

کارگردان: وحید جلیلوند

بازیگران: امیر آقایی / هدیه تهرانی / نوید محمدزاده / سعید داخ / علیرضا استادی / زکیه بهبهانی / علیرضا رحیم‌دل

خلاصه داستان: داستان از جایی شروع می‌شود که دکتر کاوه نریمان (امیر آقایی) که در پزشکی قانونی کار می‌کند در یک شب با یک موتورسیکلت تصادف می‌کند، پدر و پسری که سوار بر موتور بودند ظاهراً آسیبی نمی‌بینند و دکتر نریمان که بیمه‌ی شخص ثالث خودرواش تمام شده است از تماس با پلیس برای آمدن در صحنه تصادف خودداری می‌کند و در عوض با دادن مبلغی پول به پدر موتورسوار سعی در خاتمه‌دادن به قضیه می‌کند. پدر و پسر نیز پس از گرفتن پول به راه می‌افتند و علیرغم اصرار دکتر نریمان برای مراجعه به بیمارستان، به خانه می‌روند. صبح روز بعد دکتر نریمان در محل کار متوجه جسد پسربچه‌ای می‌شود که گفته می‌شود در ساعت ۳ نیمه شب به علت مسمومیت غذایی به بیمارستان برده شده و در نهایت جان سپرده است. دکتر نریمان وقتی به بالای سر پسرک می‌رسد متوجه می‌شود که اون همان پسر دیشب است که با آن‌ها تصادف کرده است و این شک در او پدید می‌آید که شاید تصادف دیشب منجر به مرگ او شده است …

.

سرخ‌پوست

نام فیلم: سرخ‌پوست

محصول: ۱۳۹۷ ایران (۲۰۱۹)

زبان: فارسی

نمره IMDb: 7.4

ژانر: درام معمایی

جوایز: برنده «تندیس زرین» بهترین فیلم در جشنواره «جشن خانه سینما ایران» / نامزد «سیمرغ بلورین» بهترین فیلم در جشنواره «فیلم فجر»

کارگردان: نیما جاویدی

بازیگران: نوید محمدزاده / پریناز ایزدیار / آتیلا پسیانی / ستاره پسیانی / حمید مهاجر / حبیب رضایی / مانی حقیقی

خلاصه داستان: سال ۱۳۴۶، یک زندان قدیمی در جنوب ایران، به دلیل مجاورت با فرودگاهِ در حال توسعهٔ شهر، در حال تخلیه است. سرگرد نعمت جاهد (نوید محمدزاده)، رئیس زندان، به همراه مأمورانش در حال انتقال زندانیان به زندان جدید هستند و قرار است خود سرگرد به همراه افرادش تا عصر از زندان بروند. سرهنگ مدبر (مانی حقیقی) که مافوق جاهد است، به نزد او در زندان می‌رود و می‌گوید که جاهد ترفیع گرفته و قرار است جانشین خود او شود. جاهد که از شنیدن این خبر خوشحال است، طی یک تماس تلفنی متوجه می‌شود که یکی از زندانیان به نام احمد ملقب به سرخ‌پوست همراه با دیگر زندانیان نبوده‌ است. تحقیقات بعدی، جاهد را مطمئن می‌سازد که سرخ‌پوست در زندان است و در جایی پنهان شده‌ است. هم‌زمان، یک مددکار زندان به نام سوسن کریمی (پریناز ایزدیار) به دیدن جاهد آمده و به وی می‌گوید که حکم سرخ‌پوست به طرز مشکوکی از حبس به اعدام تغییر کرده‌ است. جاهد که حکم ترفیع خود را در خطر می‌بیند به همراه نیروهای خود، تمام زندان را برای پیدا کردن سرخ‌پوست جستجو می‌کند …

.

.

.

در پایان هرچند که سایت IMDb به خودی خود ملاک و برتری خاصی از نظر ارزش‌‌گذاری نسبت به سایر سایت‌های مشابه، مجلات سینمایی، نمرات منتقدان یا حتی نمرات شخصی هر مخاطب سینما ندارد اما از آنجایی که یکی از بزرگترین سایت‌های سینمایی برای گردآوری نظرات و نمرات مخاطبین می‌باشد، در اینجا جهت نگاه بهترِ شما مخاطبین، تمامی فیلم‌های این مقاله را که در سایت IMDb ارزش‌گذاری شده‌اند به ترتیب از بالاترین نمره فهرست کرده‌ایم:

8.3- جدایی نادر از سیمین (۱۳۹۰)

8.0- درباره الی (۱۳۸۷)

7.7- فروشنده (۱۳۹۴)

7.4- سرخ‌پوست (۱۳۹۷)

7.2- بدون تاریخ، بدون امضاء (۱۳۹۵)

7.1- چند متر‌ مکعب عشق (۱۳۹۲)

6.9- ایستاده‌ در غبار (۱۳۹۴)

6.7- اتوبوس شب (۱۳۸۵)

6.5- ملکه (۱۳۹۰)

6.2- فرزند خاک (۱۳۸۶)

5.9- تقاطع (۱۳۸۴)

.

حال‌‌ در یک بازسنجی، تمامی آثاری که در بیست دوره برگزاری جشنواره «جشن خانه سینما ایران» توانسته‌اند جایزه «تندیس زرین» بهترین فیلم را از آن خود کنند، بر اساس بالاترین نمره در سایت IMDb فهرست کرده‌ایم:

8.3- جدایی نادر از سیمین (۱۳۹۰)

8.0- درباره الی (۱۳۸۷)

7.7- فروشنده (۱۳۹۴)

7.7- شهر زیبا (۱۳۸۲)

7.5- خیلی دور‌ خیلی نزدیک (۱۳۸۳)

7.4- سرخ‌پوست (۱۳۹۷)

7.4- دایره‌ (۱۳۷۸)

7.2- بدون تاریخ، بدون امضاء (۱۳۹۵)

7.1- چند متر‌ مکعب عشق (۱۳۹۲)

7.1- بودن یا نبودن (۱۳۷۷)

7.1- من ترانه پانزده سال دارم (۱۳۸۰)

7.0- عروس آتش (۱۳۷۸)

6.9- ایستاده‌ در غبار (۱۳۹۴)

6.7- اتوبوس شب (۱۳۸۵)

6.7- رقص در‌ غبار (۱۳۸۱)

6.5- ملکه (۱۳۹۰)

6.4- سرزمین خورشید (۱۳۷۵)

6.2- دختری با کفش‌های کتانی (۱۳۷۸)

6.2- فرزند خاک (۱۳۸۶)

6.0- مصائب شیرین (۱۳۷۷)

5.9- تقاطع (۱۳۸۴)

.

همچنین در‌ پایان فهرست اسامیِ کارگردانانی را برای شما آماده کرده‌ایم که فیلم‌شان بیشترین موفقیت را در جشنواره «جشن‌ خانه سینما ایران» در برنده‌شدن جایزه «تندیس زرین» بهترین فیلم داشته‌ است:

اصغر فرهادی ۵ بار‌ (رقص در غبار / شهر‌ زیبا / درباره الی / جدایی نادر از سیمین / فروشنده)

رسول صدرعاملی ۲ بار (دختری با کفش‌های کتانی / من ترانه ۱۵ سال‌دارم)

محمدعلی‌باشه‌آهنگر‌ ۲ بار (فرزند خاک / ملکه)

احمدرضا درویش ۱ بار (سرزمین خورشید)

کیانوش عیاری ۱ بار (بودن یا نبودن)

علیرضا داوودنژاد ۱ بار (مصائب شیرین)

خسرو سینایی ۱ بار (عروس آتش)

جعفر پناهی ۱ بار (دایره)

رضا میرکریمی ۱ بار (خیلی دور خیلی نزدیک)

ابوالحسن داوودی ۱ بار (تقاطع)

کیومرث پوراحمد ۱ بار (اتوبوس شب)

جمشید محمودی ۱ بار (چند متر‌ مکعب عشق)

محمدحسین مهدویان ۱ بار‌ (ایستاده در غبار)

وحید جلیلوند ۱ بار (بدون تاریخ، بدون امضاء)

نیما جاویدی ۱ بار (سرخ‌پوست)

اصغر‌ فرهادی با ۵ فیلم رقص در غبار شهر‌ زیبا درباره الی جدایی نادر از سیمین فروشنده موفق‌ترین کارگردان در بردن جایزه تندیس زرین بهترین فیلم در جشنواره جشن خانه سینما ایران بوده است

مطالب جنجالی

Sorry. No data so far.

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

Your email address will not be published.