فجر۳۶| نشست خبری «دارکوب»؛ سارا بهرامی در انتظار سیمرغ بهترین نقش اصلی یا مکمل می‌نشیند

10 February 2018 - 14:16

نشست خبری فیلم «دارکوب» با حضور بهروز شعیبی کارگردان، سید محمود رضوی تهیه‌کننده، سارا بهرامی، مهناز افشار، امین حیایی، نگار عابدی بازیگران و سایر عوامل این فیلم سینمایی شب گذشته در پردیس ملت برگزار شد. در این نشست خبری، برخی از خبرنگاران سیمرغ بلورین بهترین بازیگر زن را حق سارا بهرامی دانستند و این بازیگر به دلیل این اظهارات، به احترام آنها از جای خود بلند شد و تعظیم کرد.

در ابتدای نشست گبرلو درگذشت فریده صابری از بازیگران پیشکسوت تاتر و سینما را به خانواده ایشان و اهالی سینما تسلیت گفت.

 شعیبی درباره ساخت «دارکوب» توضیح داد:

«از گروه خوب دارکوب که ماه‌ها کار کردند سپاسگزارم. پیش تولید و نگارش این فیلم بسیار زمان برد و یکی از سخت‌ترین کارهایی بود که تاکنون ساخته‌ام.»

بهزاد عبدی سازنده موسیقی متن این فیلم گفت:

«معمولا کارهایی که من انجام می‌دهم همراه با ارکستر است و تجربه جدیدی بود. من در این کار فضاهایی که در ذهنم می‌شنیدم؛ ساختم. از اولین لحظه‌ای که قصه کامل نشده بود، آقای شعیبی با من صحبت کردند و به دنبال سوژه‌های جدید بودند. کار حدود ۱۵ دقیقه موسیقی اورجینال داشت. درباره تیتراژ فیلم هم باید بگویم نگاه شخصیت زن فیلم به شکلی است که اگر این بچه کنار من بود، این آهنگ را می‌خواند و من با همکاری چهار بچه این تیتراژ را کار کردم.»

سید محمود رضوی با بیان این‌که سعی کرده در «دارکوب» یک فیلم استاندارد، اجتماعی و امیدبخش را تولید کند، افزود:

«ما همه سعی‌مان را کردیم و تیمی حرفه‌ای را دور هم جمع کردیم که گیشه موفقی نیز داشته باشیم.»

آزیتا ایرایی نویسنده «دارکوب» در ادامه گفت:

«این متن را من به همراه آقای تراب‌نژاد نوشتم و اولین تجربه من با آقای شعیبی و چهارمین همکاری‌ام با آقای رضوی بود. نگارش این فیلم بسیار دشوار بود.»

در ادامه یکی از خبرنگاران با تعریف از بازی سارا بهرامی در این فیلم او را شایسته دریافت سیمرغ بلورین عنوان کرد و در ادامه از او پرسید که آیا بازی او در این فیلم نقش اصلی به حساب می‌آید یا مکمل؟ سارا بهرامی پس از این تعاریف به احترام خبرنگاران از جای خود بلند شد و سپس در پاسخ به این پرسش گفت:

«همکاری من با آقای شعیبی در این کار یکی از بزرگ‌ترین شانس‌های من و لطف خدا بود. چیزی که برای من اهمیت دارد، این است که همه تلاشم را برای نقشی که دیگر اجرا نمی‌کنم انجام دادم. اجازه بدهید داوری‌ها را ببینیم که چه اتفاقی می‌افتد و مهم این است که بیشتر به کیفیت بازی توجه کنیم.»

 علیرضا برازنده در پاسخ به سوالی درباره فیلمبرداری دوربین روی دست و لرزش‌های ابتدای فیلم گفت:

«طی جلساتی که با آقای شعیبی داشتیم ایشان به دلیل نوع پرداختی که برای فیلم درنظر گرفته بودند می‌خواست دوربین سیالی داشته باشیم. ما کل فیلم را با دوربین روی دست گرفتیم و  سکانس‌های ملتهب را با لرز‌ه‌های بیشتری فیلمبرداری کردیم. برای تک تک سکانس‌ها حرکات مختلف را در نظر گرفته بودیم.»

 شعیبی درباره انتقاد به سوژه تکراری فیلم گفت:

«تمام قصه‌ها و موضوع‌ها بارها ساخته شده‌اند و نگران این نیستم که ایده اصلی تکراری باشد. در سال‌های اخیر شاهد فیلم‌های خوبی هستیم که با پرداخت‌های متفاوت موفق عمل کرده‌اند. ما این کار را با پرداخت خودمان کار کردیم.»

 شعیبی در پاسخ به این انتقاد که این فیلم نوعی پسرفت برای او به حساب می‌آید گفت:

«من هیچ ادعایی ندارم که هر فیلمی قرار است پیشرفت باشد. من تلاش خودم را می‌کنم که تجربه کنم و همین که به من نمی‌گویید این فیلم شبیه فیلم‌های قبلی‌ام است، برای من اهمیت دارد.»

 رضوی در پاسخ به سوالی درباره نقش شهرداری در ساخته شدن این فیلم توضیح داد:

«شهرداری در این فیلم نقشی نداشته است و ما براساس نیاز فیلمنامه، لوکیشن‌هایی را انتخاب کردیم.»

 امین حیایی در بخشی از این نشست گفت:

«ما فیلم‌ها و داستان‌های عاشقانه کم داریم. در حال حاضر امید در فیلم‌های‌مان کم دیده می‌ شود و نیت آقای شعیبی این بود که امیدی را در دل مادرانی به وجود آورد که اعتیاد دارند و از بچه‌هایشان دور هستند.»

شعیبی در ادامه گفت:

«واقعیت این است که قاعدتا در ناخودآگاهم بسیار امیدوارم به حل معضلات اجتماعی پیرامونم. هنوز امیدوارم به تلاش مسئولان برای رفع مشکلات اعتیاد، نگاه انسانی به هم داشتن و…  بسیاری امیدهای دیگر که نمی‌دانم به عمر ما قد دهد یا خیر. آن‌چه مهم است این است که ما نسبت به شهرمان و اتفاقاتی که زیرپوست این شهر در جریان است، مسئول هستیم. مسئله اعتیاد بسیار موضوع مهمی است که رسانه‌ها به دلیل این‌که به سیاه‌نمایی متهم نشوند، به آن‌ها نمی‌پردازند.»

 سیدمحمود رضوی درباره طیف فیلم‌هایی که از «درباره الی» تا «معراجی ها» تاکنون کار کرده است، گفت:

«مسیری که رفتم سعی‌ام این بوده که صرفا به درآمدش فکر نکنم. من به دنبال دغدغه‌ها و فضاهایی هستم که آن‌ها را پیش می‌گیرم.»

 کارگردان «دارکوب» درباره این موضوع که بسیار زود شاهد گره‌گشایی در داستان فیلم بودیم، گفت:

«در این فیلم یک اتفاق بسیار خوب افتاد که می‌خواهم به آن اعتراف کنم. این اولین بار بود که فیلم را زود و در اردیبهشت ماه تمام کردیم و برای تدوین و کارهای دیگر فرصت داشتیم. ما چندین بار تدوین این فیلم را بررسی کردیم.»

 مهناز افشار که به دلیل ایفای نقش در نمایش «الیور توییست» کمی دیر به این جلسه رسید، درباره بازی در این فیلم توضیح داد:

«این فیلم دغدغه شخصی من بود. به دلیل فعالیت‌های اجتماعی که در این سال‌ها داشتم به خصوص در حوزه بچه‌ها. من می‌خواستم نماینده اقلیتی باشم که نماینده بخشش و شرافت هستند و نیلوفر نمونه‌ای از این افراد است. ما نباید معتادان را طرد کنیم بلکه باید آن‌ها را درک کنیم. پایان «دارکوب» به نوعی یک شروع است.»

بهروز شعیبی در پایان با اشاره به تجربه همکاری با تیم بازیگران این فیلم گفت:

«ما با تیم‌مان پس از چند کار به تعامل خوبی رسیدیم اما از تجربه «دارکوب» یک اتفاق جذاب در حوزه بازیگری برای من افتاد. همه بازیگرانی که در فیلم حضور داشتند با باور کامل نقش شخصیت‌های‌شان را پذیرفتند و آن‌ها را بازی کردند. خانم افشار و آقای حیایی که شخصیت‌های آرامی داشتند، این راکورد را در تمام طول فیلم حفظ کردند و انرژی که خانم بهرامی برای درآمدن این کار گذاشتند… من و آقای هاشم‌پور که سه سکانس در فیلم بازی دارند، مدت‌ها حرف زدیم. بازیگران دیگر هم حتی با وجود ایفای نقش کوتاه با ما بودند و در جلسات دورخوانی شرکت داشتند.»

منبع: آی‌سینما

مطالب جنجالی

Sorry. No data so far.

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

Your email address will not be published.