The Anthem of the Heart انیمهای است در ژانر درام که به کارگردانی تاتسویوکی ناگی و نویسندگی چوهیوا بوستر در سال ۲۰۱۵ منتشر شده است.
یکی بود یکی نبود
انیمه بدون هیچ درنگی به سراغ داستان خود میرود و شروع به توضیح درمورد خیال پردازیهای خود میکند. شروع داستان مهمترین نکتهای است که خیال پردازی انیمه را جذاب نشان میدهد که این انیمه در این امر عملکرد قابل قبولی داشته است، هرچند برخی از اتفاقات کمی غیر منطقی به نظر میرسد اما اتفاقات آغازین این انیمه دقیقا آن شکلی است که میتواند یه داستان جذاب را به نمایش بگذارد. پس از اتفاقات ابتدایی داستان با تخیلات کودکانهای که از شخصیت اصلی خود بدست آورده است شروع به داستان گویی میکند و راه خود را با این تخیلات به سمت زندگی واقعی میکشاند و این کار باعث میشود که همه چیز دقیقا به شکلی پیش برود که شخصیت اصلی این انیمه بتواند در آن به ماجراجویی بپردازد.
نفرین تخم مرغ
جون ناروسه شخصیت اصلی این انیمه به شمار میرود، با اینکه داستان این انیمه در ابتدا به سمت این شخصیت حرکت نمیکند اما به لطف معلم مدرسهی جون و همچنین سرنوشتی که داستان در آن دست برده است اتفاقات به سمتی میرود که شخصیت جون توجه دنیای این انیمه را به خود جلب میکند. بهترین توصیف درمورد این شخصیت در خود انیمه گنجانده شده است، پرحرفی این شخصیت در ابتدای انیمه که باعث شده است در رویا پردازیهای خود گم شود و به زندگی کمتر اهمیت بدهد که در همین حال اتفاق ناگواری باعث میشود که رویا پردازیهای این شخصیت در قسمت تیره و تار واقعیت زندگی او پنهان شود و این دقیقا اتفاقی است که داستان برای ارائه یک ماجراجویی زیبا به آن احتیاج دارد. تلاش برای رسیدن به خواستههای خود اولین نکته از شخصیت جون است که روح تازهای به داستان انیمه میدهد و داستان پس از این اتفاقات به خوبی شخصیتهای فرعی خود را با جون درگیر میکند تا همه چیز برای ادامه ماجراجویی مهیا باشد. یکی از نکات عجیب این انیمه این است که داستان بیشتر تلاش میکند تا شخصیت جون را با دوستهای درگیر کند این درحالی است که مادر جون میتوانست یکی از مهمترین شخصیتهای این انیمه به شمار برود اما داستان تا انتهای انیمه اصراری به پیچیده کردن رابطه میان جون و مادرش ندارد ه بیشتر به سمت بقیه شخصیتها میرود.
امیدی برای حرف زدن
تاکومی ساکاگامی مهمترین شخصیت این انیمه است و درواقع داستان بدون این شخصیت توانایی خیال پردازی را ندارد هرچند نکات زیادی از این شخصیت در انیمه گنجانده شده است که همین موضوع هم باعث شده که در برخی از نقاط انیمه مخاطب اهمیت بیشتری به شخصیت تاکومی بدهد تا شخصیت اصلی انیمه، البته این نکته به دلیل تصمیم گیریهایی است که داستان در نقاط حساس انیمه انتخاب کرده است که تمانی این تصمیمات هم حول محور شخصیت تاکومی میچرخد. نکته جالب این انیمه این است که تاکومی را مسئول اصلی تصمیم گیریهای داستان انتخاب کرده است و تمامی تصمیمات داستان در پایان به او ختم میشود که همین انتخابات تغییراتی را در داستان بوجود آورده است که بسیار جالب هستند و درواقع این تغییرات ریسک پذیری انیمه را نسبت به داستان خود نشان میدهد. تاکومی شخصیت کسل کننده به قول خودش است که داستان را از کسالت نجات میدهد و داستان رابطه بسیار جالبی را میان او و شخصیت جون بوجود میآورد. نکته جالب دیگر این انیمه انتخاب تاکومی به عنوان راوی داستان است که به نوعی نشان نیدهد که تاکومی اهمیت بسیار زیادی در داستان این انیمه دارد.
دو عضو فرعی انجمن
این انیمه شخصیتهای زیادی دارد اما به جز دو شخصیت ذکر شده و دو شخصیت نیتو و دایکی بقیه شخصیتهای انیمه حضور و تاثیر لحظهای را در انیمه دارند و البته بیشتر شخصیتهای فرعی در این انیمه مربوط به شخصیت دایکی میشوند و داستان استفاده جالبی از این شخصیتها برای کشاندن دایکی به داستان کرده است. دایکی با اینکه شخصیت جذابی نیست اما تاثیر بسیار خوبی را در داستان انیمه میگذارد و البته داستان دایکی مغرور و خشمگین به خوبی برای تبدیل شدن به شخصیت مورد نظر خود به تکامل میرساند که در این امر از شخصیتهای فرعی خود کمک بسیار جالبی گرفته است. دایکی با اینکه بین چهار شخصیت اصلی انیمه کمترین تاثیر را دارد اما حضور او در داستان کاملا پراهمیت است و دایکی به خوبی توانایی جمع کردن خورده ریزهای داستان را دارد و همین موضوع باعث شده است که داستان این انیمه جذابتر شود. نیتو عجیبترین شخصیت انیمه است و درواقع رفتار این شخصیت به شکلی پیش میرود که میتواند یک ذهنیت خوب یا یک ذهنیت بد را از خود در افکار مخاطب بوجود بسآورد و دلیل این اتفاق تصمیم گیریهایی است که تاکومی در داستان گرفته است که در همهی آنها نیتو نقش مهمی داشته است. دیالوگهای شخصیت نیتو به شکلی است که یک حس حسادت در آنها مشاهده میشود و همین موضوع هم باعث شده است که که این شخصیت کمی برای مخاطب منفور به نظر برسد هرچند خود شخصیت جون تعریف خوبی را از شخصیت نیتو در قسمتهای پایانی به مخاطب ارائه میدهد. گذشته میان نیتو و تاکومی بسیار پراهمیت است و داستان هم نیز به بهترین شکل ممکن این گذشته را به نمایش میگذارد و دقیقا از همین نقطه از داستان اهمیت شخصیت نیتو در داستان این انیمه مشهود میشود.
داستان یک نفرین بیصدا
داستان این انیمه بسیار جالب است، از یک تخیل کودکان شروع و به یک نفرین در واقعیت تبدیل میشود اما نکته مهم این انیمه این است که داستان چگونه بتواند این تخیل را زیبا به نمایش بگذارد. روند داستان گویی این انیمه به شکلی است که جذابیت کاملا در آن احساس میشود و همین موضوع باعث شده است که داستان بتواند به خوبی شخصیتهای خود را با یکدیگر درگیر کند هرچند تنها درگیری بین شخصیت جون و تاکومی در داستان اهمیت ندارد و دو شخصیت دیگر هم نیز تاثیر قابل توجهی را در داستان این انیمه میگذارند. نکته عجیب این انیمه این است که داستان در نقاط پایانی خود شروع به ایجاد آشفتگی در دنیای خود میکند و این اتفاقات را بسیار پشت سرهم رخ میدهد و همین موضوع هم کمی اتفاقات پایانی این انیمه را شلوغ و سردرگم کرده است هرچند این اتفاق تاثیر خاصی بر روی جذابیت این انیمه نگذاشته است.
پایان یک سکوت
پایان این انیمه هم عجیب و هم جذاب است، پایان این انیمه بسیار جالب است و به خوبی نشان داده است که میتواند متفاوت از آن چه که به نظر میرسد عمل کند هرچند در در بخش پایانی ابتدا به نظر میرسد که تمام تلاشهای داستان در کل این ماجراجویی پر پیچ و خم کمی بیهوده است اما این انیمه نشان میدهد که میتواند با متفاوت نشان دادن خود جذابیت را در انیمه حفظ کند. این انیمه با شخصیتهای جالب خود توانسته است که یک داستان بسیار جذاب را به نمایش بگذارد.
نظرات
چرت بود. به گرد پای نام تو هم نمیرسه!
بنظرم انیمه قشنگی بود چون داستان نزدیک به واقعیتی داشت و تا حالا نمونه واقعیشو هم شنیدم
نام تو هم به گرد پای مدرسه قهرمانان من نمیرسه😘