وقتی که شما فیلمی میسازید که ماجرای آن در ژاپن شکل میگیرد، بسیار خوب و مهم است که بدانید ژاپن و آثار آن چگونه هستند و حتی بهتر از آن این است که در قبل به عنوان بیننده بعضی از آن آثار را مشاهده کرده باشید. این موضوع به خصوص زمانی به کارتان میآید که فیلمی در این فضا و در زمان گذشته – مثلاً قرن ۱۷ – بسازید. اکنون مارتین اسکورسیزی، کارگردان مشهور سینما، دربارهی این موضوع توضیحاتی داده است. برای اطلاعات بیشتر، با سایت سینماگیمفا در ادامهی مطلب همراه باشید. بالاخره مارتین اسکورسیزی (Martin Scorsese) توانست بعد از چیزی بیش از ۲۰ سال، فیلم Silence «سکوت» را بسازد. به تازگی کارگردان مشهور فیلم اعلام کرده است که فیلم Silence «سکوت» تحت تاثیر آثار کلاسیک سینمای ژاپن قرار گرفته است. اسکورسیزی در مصاحبهی اخیر خود با وبسایت IMDB دربارهی فیلمهایی از سینمای ژاپن که در دوران جوانی دیده است و تاثیر آنها بر روی او برای ساخت فیلم «سکوت» صحبت کرده است:
شکی نیست که من نسبتاً به خوبی با سینمای ژاپن آشنا هستم، شکی وجود ندارد. اولین فیلم ژاپنی که من دیدم، به سال ۱۹۵۴ یا ۱۹۵۵ برمیگردد، آن فیلم را در تلویزیون مشاهده کردم و نام آن Ugetsu بود. آن فیلم توسط میزوگوچی (Mizoguchi) ساخته شده بود. در واقع، فیلمهای کنجی میزوگوچی من را با آکیرا کوروساوا و دیگر کارگردان و سینمای ژاپن آشنا کرد و من به شدت غرق فیلمهای ژاپنی شدم. منظور من این است که حسی دربارهی این فیلمها در من بوده است – در این پروسهی طولانی بصری با خود میپرسیدم که چه چیزی ذهن من را درگیر خود کرده است؟ آیا آنها فیلمهای ژاپنی در ذهن من هستند؟ اگر اینگونه باشد، چندان صحیح نیست. باید درمورد این باشد که چگونه این فیلمها را [در دیدگاه خود] میبینم، نه این که فکر کنم فیلمهای ژاپنی میتوانند چگونه باشند یا یک فیلم ژاپنی که ماجرایش در قرن ۱۷ است، چگونه خواهد بود.
اسکورسیزی در واقع در صحبتهای خود میخواسته تفاوت فیلم Silence «سکوت» با دیگر فیلمهایی که در دنیا و مکان مشابهی نسبت به این فیلم ساخته شدهاند، نشان دهد. او در حقیقت در این فیلم قصد داشته تا دید و نگرش خود و تیم سازنده را در رابطه با چنین موضوع و فیلمهایی به نمایش بگذارد.
فیلم Silence «سکوت» در حال حاضر در سینماهای آمریکا درحال اکران است.
منبع: Screencrush
نظرات
براى تکمیل مرگ هاى ٢٠١۶ اضافه کنیم ریچارد آ دامز هم فوت شد. کتاب واتر شیپ داون (کوچ : ایران) و انیمیشن اقتباسى از کتاب هنوز یکى از بهترین نمونه هاى اقتباس از ادبیاته. این کتاب در یک داستان نمادین و بسیار خشن، قصه کوچ عده اى خرگوش (حاشیه نشین ها و افراد معمولى) و تبدیل شدنشون به قهرمانهاى خود ساخته رو در دل نقد سیستم هاى حاکم بر جوامع مختلف به زیباترین شکل ممکن. وایت مى کنه. روحش شاد.