جدایی مارول و دیزنی به این معنی است که سری سوم مرد عنکبوتی بخشی از دنیای سینمایی مارول نخواهد بود. اوایل سال ۲۰۱۵، مارول استودیوز و سونی پیکچرز به قرارداد بیسابقهای دست یافتند که اجازه میداد اسپایدرمن بخشی از دنیای سینمایی مارول باشد. مارول برای بکارگیری تام هالند (Tom Holland) وقت تلف نکرد و او را در سال ۲۰۱۶ در فیلم Captain America: Civil War (کاپیتان آمریکا: جنگ داخلی) معرفی کرد. اسپایدرمن جدید و جوان با Spider-Man: Far From Home (مرد عنکبوتی: دور از خانه) به موفقیت بزرگی دست یافته و پر فروشترین فیلم تاریخ سونی شد. در ادامه خبر با سینما فارس همراه باشید.
برخلاف موفقیت این فیلم در باکسآفیس، همکاری مارول و سونی به آخر رسیده و هرچند کوین فایگی (Kevin Feige) مدیر مارول استودیوز، علاقمند به ادامه این رابطه است اما متاسفانه سونی و دیزنی به توافق نرسیدند.
طبق خبر منتشر شده از سوی پایگاه خبری ددلاین، دیزنی خواستار سهم ۵۰-۵۰ برای فیلمهای آتی است و سونی این را نپذیرفته است. از نظر سونی، مرد عنکبوتی: بازگشت به خانه و دور از خانه، آنقدر خلاقانه ساخته شدهاند که جا برای ساخت دنبالههای بیشتر هست.
پرسش مهمی که در اینجا مطرح میشود، این است که آینده فیلمهای اسپایدرمن چه ارتباطی با دنیای سینمایی مارول خواهد داشت. تام هالند و جان واتس (Jon Watts) کارگردان فیلم، هر دو برای دو فیلم دیگر مرد عنکبوتی قرارداد امضا کردهاند و این چند گزینه پیش روی سونی میگذارد. از یک سو، آنها میتوانند ریبوتی با همان ستارهها و لحن و سبک از مرد عنکبوتی بسازند یا ورژن کاملا متفاوتی بسازند، نسخهای بدون مارول. یا از داستان دور از خانه استفاده کنند و بدون مارول آن را ادامه دهند.
هنوز مشخص نیست سونی چه در سر دارد. ریبوتها خیلی در هالیوود جایی ندارند و از طرفی بعد از یک میلیارد دلار شدن دور از خانه، فکر خوبی بنظر نمیرسد. از نظر روایت، پایان مهیج فیلم، مرد عنکبوتی را متمایز از سری بعدی نمیکند و به دنبال آشکار شدن هویت او، زندگی پیتر پارکر را نشان خواهد داد. سونی عاقلتر از آن است که بخواهد سر این موضوع ریسک کند.
منبع: اسکرینرنت
نظرات